Sunday, 2 December 2012

Untuk SK LIMBANG 01-06. :)




saat aku melangkah turun dari perut kapal terbang.
tutt tuttt. SMS dari shabat. (Irr hatchiki)

*isi sms dirahsiakan.
Tapi ditulis dari semua mereka.(alumnai SK LIMBANG)



sebak.
pilu.
dan hati meronta-ronta untuk kembali.
Tapi aku tetap teruskan kerna hati ini sudah memilih untuk ke sini.

kenapa mereka istimewa di hatiku?
Kerna persahabatan yang terbina semasa kami masih hingusan(aku tak. mereka sahaja yang berhingus.hihi) semasa kami tak mampu untuk menjadi match maker warna terbaik kerana memakai seluar sukan berwarna hijau,
disaat kami masih bermain tarik-tarik tudung hingga lubang tudung itu tertarik hingga ke leher(sumpah macam zombie)
 di saat kami masih lagi bermain kejar-kejaran,
di saat kami bermain rumah-rumahan di bawah meja sekolah..


dan pershabatan itu berkekalan hingga ke hari ini.
hingga saat ini. hebat bukan? walaupun kami terpisah membawa diri ke mana-mana asrama penuh. Nmaun setelah tamat, semuanya berjumpa kembali semuanya erat semula.
isn't that great ?

terima kasih , terima kasih .. :')


-NADZIRAH BT JULAI : sempoinya dia selalu menghiburkan :) 

-NUR ALIAA BT MOHAMAD : si comel dari sibu.

-RAZIQ BIN ALI : aku ingat lagi motor ayah kau warna

merah. topi keledar kuning tak silap? heh? :)

-NUR ZANARIAH HANUM : makin lawa :) hee

-MOHAMMAD AKHMAL BIN SMAIL @ MAIDIN : aku ada

 hutang lima ringgit . maafff . tapi , toco toce. dengan lima

 ringgit tu lah , aku boleh kol mak aku :)

-DAYANGKU NUR AFIQAH BT AWANGKU ABDUL RAZAK : si

semangat. sangat best jadi roomate di hotel purnama.

-MARDHIAH BINTI WAHID : yaya , best jugak jadi roomate

di purnama :)

-FATIN HAZIQAH FARHANA BT ADNAN : kenapa aku still

 tengok kau ada muka minah salleh ? hewhewhew

-MUHAMMAD RAHMAT BIN ASMAT : classmate aku masa

 form 6 . :) teruskan usaha!

-ALIZA NURAINI BT NORDEN : erk?

-NUR AMIRA BT ADEK : my beloved besties .. <3 br="br">-

NORIRHAN BT DRAHMAN : my beloved besties <3 br="br">-

NORSHIMA BT GHANI : my beloved besties <3 br="br">-

NURUL HAZIQAH BT HASAN : hehe .. kurus lah kau . makan banyak sikit eh ?
-ZUNNUR FARHANA : c zun yang pergi sama2 ke labuan <3 br="br">-

NUR AKMALINA BT JULAIHEE : roomate masa di matrix . waaa rindu sama luuu <3 br="br">-

ABDUL HAKIM KAMIL BIN ABDUL HAMID : satu group di matrix . mati-matian aku tak ingat tu kau

-MOHD NASROL BIN SAINI : pendiam dan sangat pendiam.

btw, mana kau sekarang?

-MOHD NAZIRUL SYAZWAN : yang ni, aku tak boleh banyak cakap sangat nanti dia perasan . :p

-FARAH NAZIRAH BT ROSLAN : hehe . tahnks bagi surat

dekat hawa. eh , kita pernah gaduh kan ? maaf maaf . tapi

tu perkara dulu . tak matang betul!


-NURASHIKIN BT ABDUL RAHMAN : berjumpa lagi di kubong .
jadi kawan di expo :p

-SYAFIQ BIN JELUDIN : terima kasih isikan minyak motor :)







-AWANGKU MOHD RAFIQ BIN AWANGKU AFFENDI : 

-ABDUL WAFI BIN ZAKI : lama tak jumpa :)

-ABDUL AISY MAGHNI : selalu tengok kamu racing moto .

-AINAA MAHIRAH BT ALBAZ : hehe . jumpa kita dimatrix .

rinduu :)

-SYAMIMI ROSLAND : wehhhhhhhhh , aku nak thanks

bebanyak thanks.  :') thanks jemput aku gi mana2 event

reunion. beraya. semualah . you are the mastermind .

heeee. :') rinduuuuu

-NUR SYAHIRAH : teruskan usaha . jangan sia2kan

kepandaian anda! :)

-NURUL ZAHIDAH : bertemu kita di matrix hari tu :)

-HAIRA AZRI BIN RASIT : hehe. penjual di expo :)

-DYGKU FATIN NATASYA :  terima kasih bercerita dengan

aku di kelas kamu di kubong :)

-MOHD HAZZIRUL : wehh , congrats dapat uitm penang . :)

trust in Allah . Dia tahu kita sedih , tulah dia bagi jalan keluar

:)

-KHAIRUL IKHWAN : sorry pernah tertinggal beg di rumah

kamu . sumpah, bukit ke rmah tu sangat menyeramkan

hampir tak ternaik kereta kami,

-MOHD BAHRIN BIN MOHAT : hehe . bersederhana lah

dengan jawatan anda . hehe . btw, terima kasih jadi sahabat

-NUR HAMIZAH BT AMIT : ingat lagi kita bergambar di

padang KML :)

-SITI HABIBAH BT JAMIL : bibahhh .. kamu manis :)

-SITI HAJAR BT ROSLAN : kembar farahh . :)

-NURAFIQAH JUNAIDI : bukan kita share loker sama eh ?

-NUR SYIMAA BT SALLEH : hehe . selalu round dengan geng

c rai :)

-MUHD FARIS BIN KARIM : si kecik . hehe

-ZAINOL ARIFFIN BIN JAMIL : bakal yb limbang

-NURAQMANIRA BT MATNOOR : si comel . first jumpa lepas

terpisah , di rumah ainaaa , right?









phewwwww~ 


siap jugak akhirnya . 


:) lastly , semoga Allah memelihara hubungan kita.


Jaga hati, jaga diri , jaga iman, guys :)



4 comments:

Cik Amira Adek said...

seriusly rindu zaman seluar hijau ni. rindu round round kawasan sekolah, naik tangga belakang sekolah yg kat biji saga tu, rindu duduk melepak main gelongsor ngn noe,shimaa di depan bukit sekolah sambil menikmati bunga sakura jatuh. hew hew. lari lari tak pakai kasut, and the most i cant forget, your food, TEMPE. terbaik. !! rindu sangat2 ngan semua.

trent said...

follow blog aq wey

Hero0s 1994 said...

Sma lh gan aku... Rndu sngt nie

Hero0s 1994 said...

Aku pun rindu jua geng .. Hehehe ...bla ad pejumpaan jgan lupa bgtau aku ah ... Nie no. Tel Ku 0198569463